Op een mooi plekje langs de dijk, landelijk gelegen stonden eens twee oude dijkhuisjes, nu is het één ruime vrijstaande woning met schuurtje en tuin.

Deze woning bestaat uit twee voormalige vrijstaande dijkhuisjes welke onder architectuur zijn verbouwd tot één prachtige, moderne en riante vrijstaande woning.

De woning bestaat o.a. uit een mooie entree, gang met toilet, ruime eetkamer/keuken welke van alle gemakken is voorzien, halletje met deur naar de tuin en tussenruimte met plaats voor wasmachine en droger, ruime woonkamer aan de tuinzijde met o.a. een grote pui naar de tuin en terras, prachtig parketvloer en houtkachel, en om het plaatje compleet te maken een geweldig vrij uitzicht over de landerijen, boven de woonkamer bevind zich nog een ruime slaap/werkkamer, vanuit de gang toegang naar een tussenhal met veel inbouwkasten en trapopgang naar boven en toegang naar de slaapkamer met badkamer en tuinkamer met tuindeuren, op de verdieping de overloop enen een grote slaapkamer (nu atelier) en een slaapkamer met vaste kast en een badkamer.

Keurig aangelegde zonnige tuin, niet te groot en niet te klein, met terras en schuurtje en wederom prachtige vergezichten.

*     Oorspronkelijke bouwjaar ca. 1900.
*     Geheel gerenoveerd, geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
*     Centrale verwarming en vloerverwarming in de badkamer.
*     Grondopp. ca. 375 m², opstalrecht voor onbepaalde tijd.
*     Voor dit gebruik betaald u aan het Wetterskip Fryslan slechts enkele euro’s per jaar.

Zoekt u de rust en ruimte op het platteland, dan is deze prachtige woning wellicht iets voor u, kom gerust eens kijken en laat u verrassen !!

Deze woning is verkocht