Nabij de waddenkust, aan de rand van het dorp, prachtig gelegen vrijstaande monumentale Villa met praktijk/atelier/kantoorrruimte en ruime dubbele garage op maar liefst 3560 m2 grond en vrij uitzicht naar de zeedijk.

St. Jacobiparochie is gunstig gelegen t.o.v Harlingen en Leeuwarden (op slechts 15 minuten rijden). Tevens sta je binnen 1,5 uur in het centrum van Amsterdam.

Het betreft een zeer kenmerkend Rijksmonument, bouwjaar 1914 met en achtergelegen praktijkruimte van 1935. Het pand is uitstekend onderhouden en heeft zowel binnen als buiten een monumentale uitstraling Uitgebreide informatie van deze monumentale Villa is ook te vinden via google:

  • Villa in overgangsstijl Oosteinde 106 te Sint Jacobiparochie.

INDELING:
Entree met fraaie vestibule met geslepen raampartijen en marmeren lambrisering, ruime hal eveneens met marmeren lambrisering, zijkamer aan de voorzijde in gebruik als slaapkamer met marmeren schouw en prachtige authentieke kastenwand en toegang naar naastgelegen luxe in marmer uitgevoerde badkamer.
Vanuit de hal toegang naar de zeer ruime fraaie woonkamers en suite, voorkamer met erker met daarin een fraaie haardpartij, achterkamer met serrekamer, vele prachtige glas-in-lood ramen.
In de hal tevens een toilet, en toegang naar de ruime (wijn) kelder.
Gezellige woonkeuken van alle gemakken voorzien, bijkeuken met alle aansluitingen veel kastruimte.

VERDIEPING:
Via een unieke bordestrap met een prachtige glas-in-lood raampartij komt men op de eerste verdieping met een ruime overloop met aan weerzijden in totaal 5 slaapkamers en een zolderberging.

PRAKTIJKRUIMTE:
Vanaf de zijkant bereikbare praktijkruimte (ca. 55 m²) met o.a een wachtkamer en 2 kantoorvertrekken.
Ondanks de grootte  is het een zeer energie vriendelijke woning, welke geheel is voorzien van dubbel glas.
U snapt het al, om een goed beeld te krijgen van dit niet alledaagse doch prachtige object is het echt nodig om het van binnen en buiten ter plekke te komen bekijken.

Wij nodigen serieuze gegadigden dan ook graag uit voor een bezichtiging.

  stanne-106 (Bron: Leeuwarder Courant)  

Deze woning is VERKOCHT (onder voorbehoud financiering)

 

Deze woning is verkocht